+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

HvR Speeltotaal in beeld

Bij HvR Speeltotaal werken we wekelijks aan verschillende projecten. Dit zijn grote projecten waarbij wij een nieuwe speelplek inrichten, speeltoestellen plaatsen, een valdempende Tiger Mulch ondergrond aanbrengen, toestellen verplaatsen of een speelplek renoveren. Maar ook de kleine projecten van onderhoud & inspectie tot een zandbak van een school zeven/verversen. Dit keer brengen wij graag het bedrijf in beeld, zodat u een beter beeld krijgt van HvR Speeltotaal.

HvR Speeltotaal is al ruim twintig jaar gespecialiseerd in speelterreinen. Wat begon met oprichter en eigenaar Henk van Ruiswijk, is uitgegroeid tot een groot en mooi bedrijf met meerdere werkploegen voor installatie en inrichting van complete speelterreinen. Tevens is het personeel binnen HvR Speeltotaal gecertificeerd voor inspectie en onderhoud van alle soorten speeltoestellen en valondergronden.

Bij HvR Speeltotaal werken wij voor en met de grootste speeltoestellenfabrikanten, instellingen, bedrijven en gemeenten door heel Nederland en in het buitenland.

Dit alles willen wij graag laten zien door middel van een mooie bedrijfsfilm. Zie hieronder!

Welke diensten hebben wij beschikbaar?

Bij HvR Speeltotaal sluiten alle diensten aan op de totaalbeleving die wij willen bieden in speelplezier. Van het plaatsen van speeltoestellen, speeltuin inrichting, diverse valondergronden, inspectie en onderhoud, het zand reinigen van speeltuinen en ons eigen product Tiger Mulch.

Waarom wij dit doen?

Bij HvR speeltotaal willen wij een totaaloplossing bieden voor al het speelplezier. Hierin willen wij zo goed mogelijk de klant voorzien. Onze passie is om kinderen het beste speelplezier bieden. Met onze diensten kunnen wij u daar als geen ander bij helpen.

Kwaliteit, innovatie, veiligheid en vertrouwen

HvR staat betekend om het bieden van kwaliteit. Wij werken alleen met stabiele en duurzame materialen. Daarnaast innoveren wij op het gebied van speel design, het plaatsen van speeltoestellen onderhoud en service en ons product Tiger Mulch. Hierdoor kunnen wij onze klanten het beste product en de diensten bieden. De producten die wij leveren zijn altijd op veiligheid getest. Doordat HvR veel ervaring heeft in de praktijk hebben wij het vertrouwen kunnen opbouwen bij de klant.

Onze service

Heeft u vragen over een totaal speel oplossing van HvR speeltotaal? Of heeft u interesse in het plaatsen van een speel inrichting in jouw gemeente? Of wilt u inspectie en onderhoudinschakelen? Wij helpen u graag verder met het beste product of de juiste dienst. Neem hier contact met ons op.