Over ons

Over HvR Speeltotaal

HvR Speeltotaal is uw flexibele partner voor het realiseren en beheren van uw speelomgeving. Wij zijn specialist in het inrichten, installeren, inspecteren, onderhouden en renoveren van speeltuinen. Wij geven u graag onafhankelijk en objectief advies over uw speelplek.

HvR Speeltotaal is ook lid van de Branchevereniging Spelen en Bewegen.

Geschiedenis

HvR Speeltotaal is 17 jaar geleden opgericht door Henk van Ruiswijk. Destijds is het allemaal begonnen in een kleine schuur in Veenendaal. Daar waar HvR met weinig middelen als onderaannemer is begonnen. Na anderhalf jaar huurde HvR een pand om vanuit daar verder te kunnen groeien. En met succes, want in 2005 werd het huidige bedrijfspand in Ede gekocht. Inmiddels zijn wij niet alleen maar onderaannemer, maar ook aannemer van verschillende projecten.

Waar HvR Speeltotaal 17 jaar geleden met weinig materiaal is gestart, hebben wij nu meerderen vrachtauto’s, bestelbussen, een tractor en een verscheidenheid aan machines en materiaal ter beschikking. Zo is elke vrachtwagen ook voorzien van haar eigen materiaal.

Ons doel

Ons doel is om de klanten zoveel mogelijk te ontlasten bij het ontwerpen en realiseren van een speelomgeving. Dit kunnen wij doen door mee te denken bij het opstellen van een concept of dat wij zelf een concept opstellen en deze bij de klant neerleggen. Na het opstellen van een concept kunnen wij overgaan tot uitvoering. Ook tijdens de uitvoering proberen wij de klant weer zoveel mogelijk te ontlasten. Dit doen wij door zoveel mogelijk zelf uit te voeren, denk hierbij aan het grondwerk, verwijderen van elementen, verplaatsen van elementen, plaatsen van nieuwe elementen en het aanbrengen van valondergronden.

Buiten het zoveel mogelijk ontlasten van de klanten, willen wij als HvR Speeltotaal zijnde ons voortdurend blijven ontwikkelen en verbeteren. Zo hebben wij recent ook de volgende stap mogen maken op de Co2 prestatieladder en zijn wij VCA** 2008/05.1ISO 9001ISO 14001 gecertificeerd.

Lees meer

Ons team

HvR Speeltotaal heeft op dit moment een team van ongeveer 30 man. Dit team bestaat uit vaste medewerkers, zzp-ers en vakantiemedewerkers. Ons team is hierdoor heel divers, maar ondanks dat heeft iedereen respect voor elkaar, wat erg belangrijk is voor het samenwerken. Dagelijks zitten er meerderen teams verspreid door heel Nederland, zij worden aangestuurd vanuit het kantoor, waar ongeveer vijf mensen actief zijn.

Het samen dingen oppakken en iedereen gelijk benaderen, is dan ook ons motto.