Plaatsen speeltoestellen

HvR Speeltotaal heeft jarenlange ervaring met diverse gemeenten en speeltoestellen leveranciers. Wij zijn de vaste installatie partner voor toonaangevende leveranciers in Nederland. Elk merk en type speeltoestel kunnen wij voor u installeren. Tevens hebben we veel ervaring met installeren van Robinia speeltoestellen. Dit zijn duurzame hardhouten speeltoestellen die handmatig worden geproduceerd. Hierdoor hebben de hardhouten speeltoestellen een individueel karakter. Elke Robinia speeltoestel is voorzien van een keuringscertificaat waardoor veiligheid garandeert wordt. Hardhouten speeltoestellen volgens eigen ontwerp is ook zeker mogelijk waardoor we u in het beste kunnen voorzien.

HvR heeft vakbekwame monteurs die veel ervaring hebben met het plaatsen van speeltoestellen. Door vier installatie ploegen kunnen wij snel en professioneel installeren. Daarnaast worden de monteurs jaarlijks bijgeschoold in de laatst geldende veiligheidsnormen voor speeltoestellen. Meer over het vakbekwaam HvR team kunt u hier lezen.

Meer lezen over het uitgelichte project van deze maand? Lees hier de LinkedIn Blog van eigenaar en oprichter Henk van Ruiswijk.


Herplaatsen

HvR Speeltotaal installeert niet alleen nieuwe speeltoestellen maar wij verzorgen ook het verhuizen en herplaatsen van speeltoestellen. Dit doen wij met hiervoor geschikte apparatuur en vakbekwaamheid van onze monteurs. Door een herplaatsing van een speeltoestel krijg de speel totaaloplossing een nieuwe beleving. Daarnaast kunnen wij uw speeltuin ook volledig reinigen. Lees hier meer over het reinigen van uw speeltuin.


Groot assortiment aan speeltoestellen

Bij HvR werken we alleen met professionele partijen met jarenlange ervaring in het bieden van de beste speel totaaloplossingen. Zo leveren we speeltoestellen van Proludic, Robinia hout, Houtplezier, Nijha BV en Kinderland speeltoestellen. Samen met deze partijen zorgen wij voor de gepaste speel totaalbeleving voor het speelplezier van de kinderen. Omdat wij samenwerken met meerdere partijen is er altijd een speel totaaloplossing voor elke situatie met klein of groot budget.


Hierin kan onze afdeling sales u het beste advies geven. Hieronder vindt u een greep uit onze speeltoestel projecten. Mocht u vragen hebben over een project of ook samen een project tot realisatie willen brengen dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Gerelateerde projecten