Tiger Mulch®

Tiger Mulch® is een unieke valdempende ondergrond die bestaat uit gerecyclede heftruckbanden gecombineerd met een hoogwaardige polyamide hars. Deze ondergrond wordt al jaren met veel succes toegepast in Groot Brittannië. Omdat HvR Speeltotaal staat voor kwaliteit maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten met een lange levensduur.

Natuurlijk

Door de speciaal kleurstelling heeft Tiger Mulch® een zeer natuurlijke uitstraling die veel lijkt op houtsnippers. Het product is volledig recyclebaar.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Valzand en houtsnippers hebben ook een natuurlijke uitstraling maar vergen veel onderhoud en aanvulling in de loop der jaren. Tiger Mulch® is onderhoudsarm door de structuur. U kunt hierbij denken aan jaarlijks schoonspuiten.

Inrichting en aanleg

Tiger Mulch® is bestand tegen alle weersinvloeden. Ook kan het de glooiing van het landschap goed volgen. In veel gevallen is kantopsluiting niet nodig zodat de ondergrond in organische vormen kan worden aangelegd.

Deze ondergrond vereist geen verharde onderlaag zoals rubber tegels. Hierdoor is Tiger Mulch® een voordelig alternatief. Tiger Mulch® is een product van HvR Speeltotaal. Onze ervaren monteurs zijn speciaal opgeleid voor het aanleggen van deze ondergrond. Zo wordt een hoge kwaliteit gegarandeerd.

Veiligheid

Tiger Mulch® is een gecertificeerde valdempende ondergrond volgens NEN 1177:2008. Het is uitermate geschikt als ondergrond voor speelplaatsen. De ondergrond is ook getest op ruwheid.

Tiger Mulch® wordt niet glad of glibberig, ook niet in natte omstandigheden.

Gerelateerde projecten