Een natuurlijke beleving

Natuurlijke speeltuinen plaatsen en onderhouden

Bij HvR Speeltotaal bieden wij een grote hoeveelheid aan mogelijkheden dankzij onze samenwerking met diverse top-leveranciers. Hierbij is het ook mogelijk om een natuurlijke speeltuin te bewerkstelligen. Hierbij wordt gelet om milieuvriendelijkheid, duurzaamheid, maar ook creëren van een natuurlijke look.

Een speelomgeving voor kinderen combineren met de uitstraling van de natuur. Bij een natuurlijke speelomgeving wordt niet alleen nagedacht over de materialen van de speeltoestellen maar ook naar de aansluiting op de omgeving. Welke houtsoorten zijn het duurzaamst en welke zijn het veiligst voor kinderen.

Plaatsen van een natuurlijke speeltuin

Veilig spelen in een natuurlijke omgeving

Bij het plaatsen van speeltoestellen kunt u kijken naar steenmaterialen, houtsoorten en valondergronden. Wij hebben al veel scholen, verenigingen en gemeente geholpen met het plaatsen van hun ideale speeltuin. Dankzij onze samenwerking met diverse leveranciers van de speeltoestellen kunnen wij u adviseren in de beste keuzes.

Bij interesse adviseren wij contact op te nemen zodat wij gezamenlijk kunnen zitten om alle opties te bespreken.

Heerlijk spelen in de natuurlijk is belangrijk voor kinderen, zowel voor socialisering als voor de activiteiten in de buitenlucht. Dit moet wel op een veilige en verantwoorde manier gebeuren. Naast het plaatsen van natuurlijke speeltuinen zijn wij ook actief in het inspecteren en onderhouden van speeltuinen, zodat wij u het gehele proces kunnen helpen. Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen en bij inspectie van uw -speeltuin ontvangt u een uitgebreid rapport.

Samenwerken met HvR Speeltotaal

Wij zijn al enige jaren actief waarbij diverse gemeenten hebben geholpen bij het realiseren van hun speelomgeving. Wilt u ook een passende speeloplossing voor uw locatie? Bekijk dan onze mogelijkheden en zoek contact.

Verschillende mogelijkheden voor de speelomgeving

Van welk materiaal worden de speeltoestellen gemaakt?

Speeltoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, een veel voorkomend materiaal van speeltoestellen bij mensen thuis is plastic. Voor speeltuinen wordt echter vaak gebruik gemaakt van hout. Een veel voorkomend en door ons geadviseerde optie zijn is het houtsoort Robinia, Robinia speeltoestellen gaan lang mee en zijn zeer milieu vriendelijk.

Naast de materiaalkeuze wordt er gekeken naar het juist type valondergrond. Wilt u gebruik maken van valdempend zand, houtsnippers of de door ons ontwikkelde Tiger Mulch?

HvR Speeltotaal is actief met het complete plaatje voor de ideale speelbeleving. Wij helpen of ontzorgen bedrijven en gemeenten in het plaatsen, inspecteren en onderhouden van de natuurlijke speeltoestellen.