Valondergronden

Naast het installeren van speeltoestellen kunnen we ook een breed scala aan valdempende veiligheidsondergronden aanleggen. U kunt hierbij denken aan rubber tegels, kunstgras, valdempend zand of houtsnippers. Daarnaast hebben wij nieuwe ondergrond oplossingen zoals Tiger Mulch. Elke soort valdempende ondergrond heeft zijn eigen voor- en nadelen. Omdat wij kennis hebben van de verschillende valondergronden kunnen wij u adviseren over welke ondergrond het meest geschikt is voor uw situatie.


Voor elke situatie

Voor elke situatie is er een gepaste valondergrond. Hierbij kijken we niet alleen de veiligheid van de valondergrond maar ook naar de speeltuin inrichting.


Reparaties aan valondergronden

Is uw valondergrond beschadigd? Wij voeren ook reparaties uit aan diverse synthetische ondergronden. Deze reparaties gebeuren door onze gecertificeerde monteurs. De reparaties worden uitgevoerd door verschillende apparaten die geschikt zijn voor verschillende valondergronden. Daarnaast is het goed om het onderhoud goed bij te houden. Ook hierin bieden wij de dienst inspectie en onderhoud. Meer over deze dienst kunt u hier lezen.


Tiger Mulch

Tiger Mulch heeft een natuurlijk uitstraling en is een duurzaam product dat veelal vergelijken wordt met houtsnippers. Tiger Mulch is volledig recyclebaar en heeft weinig onderhoud nodig heeft in vergelijking met dat van houtsnippers. Houtsnippers vergaan snel en moeten vaak worden aangevuld. Omdat wij Europees leverancier zijn van Tiger Mulch kunt u meer informatie lezen op de speciaal daarvoor ingerichte pagina. Daarnaast kunt ook een sample opvragen. Neem hiervoor contact met ons via deze link. Ook kunt u natuurlijk bij een van onze gerealiseerde projecten gaan kijken. Een greep van deze projecten vindt u op deze pagina. Ook kunt u contact met ons opnemen voor al onze andere projecten.


Onderhoud van een kunstgras veld

Gerelateerde projecten