+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Glas, rubber, schoenen en sigaretten in het zand van uw speeltuin?

Bij HvR Speeltotaal werken we wekelijks aan meer dan 50 projecten. Dit zijn grote projecten van het plaatsen van speeltoestellen, speeltuin inrichting tot het leggen van Tiger Mulch® in verschillende speeltuinen. Maar ook de kleine projecten vaak een paar per dag van inspectie & onderhoud tot zandzeven. Elke 2 weken pak ik er een mooi project uit. Met deze keer een dienst die wij vaak voeren namelijk zandzeven. Dit maal hebben we het zandzeven uitgevoerd in gemeente Leidschendam-Voorburg.

Zand reiniging ook wel zandzeven voeren wij regelmatig uit met HvR Speeltotaal. Dit maal in gemeente Gemeente Leidschendam-Voorburg. De speeltuinen waren vies geworden en hadden onderhoud nodig. Wat betekent dat de groenvoorziening het zand van de speeltuin heeft overgenomen of er verschillende scherpe voorwerpen zoals glas in de speeltuin liggen.

Dit alles kunt u terugzien in onze film die gemaakt is tijdens dit project. Het project is gefilmd door Marcella Kramer. Zij heeft het zandzeven goed in beeld kunnen brengen waardoor wij u het gehele proces van het zandzeven goed kunnen laten zien. Hieronder vindt u de film.

Waarom zandzeven?

De voordelen van een val ondergrond van grof zand is dat het een zeer goede valdempende eigenschappen heeft en het is relatief goedkoop in aanleg. Deze ondergrond heeft echter ook nadelen. Het zand kan vervuild raken door plastic, takken en glas in de loop der jaren en katten gebruiken het als kattenbak. Hierdoor ontstaan er bacteriën in de speeltuin. Daarnaast kan de ondergrond volgroeien met wortels en onkruid. Hierdoor biedt HvR speeltotaal de optie tot zand reiniging aan. Wij hebben verschillende machines die in meerdere situaties de zand reiniging kunnen uitvoeren. Speeltuin schoonmaken is een belangrijk elementen zodat kinderen kunnen spelen met plezier.

HvR Speeltotaal heeft speciale machines om zand reiniging uit te voeren en te zeven. Zo kunnen vervuilingen zoals stenen, glas, uitwerpselen, wortels en onkruid worden verwijderd en dus ook bacteriën in de speeltuin.

De hulp van HvR Speeltotaal nodig?

Is er onderhoud nodig aan uw speeltuin? Wij helpen u graag met zandzeven. Voor vrijblijvend advies kunt u hier contact opnemen. Daarnaast zijn ook wij ook altijd te bereiken per mail. 

Heeft u een project en bent u benieuwd of wij hier al ervaring mee hebben? Neem dan gerust een kijkje bij onze projecten zandzeven.