Valondergronden voor elke situatie

Een breed scala aan valondergronden

Naast het installeren van speeltoestellen kunnen we ook een breed scala aan valdempende veiligheidsondergronden aanleggen. U kunt hierbij denken aan rubber tegels, kunstgras, valdempend zand of houtsnippers. Daarnaast hebben wij nieuwe ondergrond oplossingen zoals Tiger Mulch. Elke soort valdempende ondergrond heeft zijn eigen voor- en nadelen. Omdat wij kennis hebben van de verschillende valondergronden kunnen wij u adviseren over welke ondergrond het meest geschikt is voor uw situatie.

Bekijk de verschillende opties in valondergronden die HvR Speeltotaal u kan bieden

Snel geplaatst en geschikt voor de meeste speelomgevingen. Een speeltuin met Tiger Mulch vereist weinig onderhoud, gaat lang mee en is gebruiksvriendelijk.

Lees meer

Geschikt voor de meeste speelomgevingen. Een speeltuin met Tiger Mulch vereist weinig onderhoud, gaat lang mee en is gebruiksvriendelijk.

Lees meer

Mooie en strakke ondergrond voor speeltuinen en sportvelden. Voldoet aan de veiligheidsnormen die benodigd zijn voor een valdempende ondergrond.

Lees meer

Houtsnippers zijn snel te plaatsen en veilig bij valhoogtes tot 3 meter. De houtsnippers dragen ook bij aan een natuurlijke speelomgeving.

Lees meer

Kinderen houden ervan om met zand te spelen. Tevens draagt het bij aan een natuurlijke uitstraling en voldoet het aan de veiligheidsnorm.

Lees meer

Reparaties aan valondergronden

Is uw valondergrond beschadigd? Wij voeren ook reparaties uit aan diverse synthetische ondergronden. Deze reparaties gebeuren door onze gecertificeerde monteurs.

Lees meer

De reparaties worden uitgevoerd door verschillende apparaten die geschikt zijn voor verschillende valondergronden. Daarnaast is het goed om het onderhoud goed bij te houden. Ook hierin bieden wij de dienst inspectie en onderhoud. Meer over deze dienst kunt u hier lezen.

Onderhoud van een kunstgras veld

Een kunstgras ondergrond dient periodiek gereinigd te worden. Wij als HvR Speeltotaal kunnen zowel sport als speeltuinen reinigen.

Lees meer