Tiger Mulch Plus de EPDM valondergrond

Tiger Mulch Plus

Tiger Mulch Plus®  is een unieke valondergrond dat tegen alle weersinvloeden bestand is en tegelijkertijd waterdoorlatende eigenschappen bevat. Deze valondergrond is ontworpen voor een lange levensduur en optimale veiligheid bij speeltuinen. Geïnteresseerd in het gebruik van Tiger Mulch Plus?

De natuurlijke uitstraling

Tiger Mulch Plus® is ideaal voor gebruik bij speeltuinen met een natuurlijke uitstraling. De valondergrond bestaat uit kleine EPDM snippers waardoor het geschikt is op elke locatie. Van platte oppervlakten tot heuvellandschappen. Dankzij de kleine snippers is het materiaal met gemak te verspreiden over verschillende oppervlakten.

De ondergrond wordt niet glibberig in natte omstandigheden, en heeft waterdoorlatende eigenschappen. Daardoor is Tiger Mulch Plus ook erg geschikt voor bijvoorbeeld wandelpaden.

Tiger Mulch Plus werkt op den duur kosten besparend, de valondergrond vereist geen verharde onderlaag, is onderhoudsarm en het is volledig recyclebaar. Als u opzoek bent naar een duurzame natuurlijke speeltuin dan is Tiger Mulch Plus het geschikte materiaal.

De voordelen van Tiger Mulch Plus®

U kunt kiezen uit verschillende valondergronden om te gebruiken bij uw speelplaats. Om u te assisteren in uw keuze zijn een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Waterdoorlatend
  • Volgt gemakkelijk de glooiing van het landschap
  • Volledig recyclebaar
  • Getest en gecertificeerd
  • Eenvoudig te betreden met rolstoel of scootmobiel

Veiligheid

Tiger Mulch Plus® is een gecertificeerde valdempende ondergrond volgens NEN 1177:2008. Het is uitermate geschikt als ondergrond voor speelplaatsen, paden, heuvels en rondom bomen. Tiger Mulch Plus® wordt niet glad of glibberig, ook niet in natte omstandigheden. Door gebruik te maken van EPDM snippers zijn de PAK waarden in deze ondergrond verwaarloosbaar. Verder bevat de ondergrond geen schadelijke chemische componenten. Hiermee voldoet de ondergrond aan de Europese REACH richtlijn. Wij als HvR Speeltotaal zijn ons ervan bewust dat dit gewaarborgd dient te blijven, vandaar dat wij jaarlijks ons product laten testen.

Wilt u meer informatie over de voordelen van Tiger Mulch Plus® als valdempende ondergrond?