Onderhouden en herstellen van speeltoestellen

Onderhoud van speeltoestellen

Het is belangrijk dat valdempende ondergronden en speeltoestellen worden onderhouden. Bij het niet inspecteren of onderhouden zal er op den duur verval ontstaan. Dit kan gevolgen hebben voor de veiligheid en u wilt natuurlijk dat kinderen zo veilig mogelijk kunnen blijven spelen. Bij HvR Speeltotaal bieden wij verschillende opties voor inspectie van speeltoestellen en valdempende ondergronden. Daarnaast kan ons vakkundige personeel onderhoud uitvoeren waardoor wij veilig speelplezier kunnen garanderen.

Het uitvoeren van onderhoud

Bij HvR Speeltotaal vinden wij het belangrijk dat er goed en grondig onderhoud wordt gedaan aan oude of gebrekkige speeltoestellen, valdempende ondergronden, kunstgras, gietvloeren, rubbertegels en sportvelden. Veiligheid dient verzekerd te zijn waar onderhoud belangrijk voor is. Ons vakkundige personeel kan langskomen op locatie van de valdempende ondergronden, diverse ondergronden, sportvelden of speeltoestellen.

Bij het constateren van gebreken of gevaarlijke situaties kunnen wij, indien noodzakelijk, ter plekke noodreparaties uitvoeren of we kunnen u een aanbod doen voor het herstellen van de speeltoestellen. HvR Speeltotaal voert reparaties uit aan speeltoestellen van alle fabrikanten. Wij maken, indien mogelijk, gebruik van originele onderdelen.