Onderhoud speeltoestellen

Onderhoud van speeltoestellen

Het is belangrijk dat valdempende ondergronden en speeltoestellen worden geïnspecteerd. Zonder onderhoud van speeltoestellen al er op den duur verval ontstaan. Dit kan gevolgen hebben voor de veiligheid en u wilt natuurlijk dat kinderen zo veilig mogelijk kunnen blijven spelen. Bij HvR Speeltotaal bieden wij daarom verschillende opties voor inspectie van speeltoestellen en valdempende ondergronden. Daarnaast kan ons vakkundige personeel onderhoud van speeltoestellen uitvoeren, waardoor wij veilig speelplezier kunnen garanderen.

Speeltoestellen in goede staat

Bij HvR Speeltotaal vinden wij het belangrijk dat er goed en grondig onderhoud wordt gedaan aan oude of gebrekkige speeltoestellen, valdempende ondergronden, kunstgras, gietvloeren, rubbertegels en sportvelden. Veiligheid dient verzekerd te zijn, daarom is onderhoud van speeltoestellen belangrijk voor ons. Ons vakkundige personeel kan langskomen op locatie van de valdempende ondergronden, diverse ondergronden, sportvelden of speeltoestellen.

Bij het constateren van gebreken of gevaarlijke situaties kunnen wij, indien noodzakelijk, ter plekke noodreparaties uitvoeren of we kunnen u een aanbod doen voor het herstellen van de speeltoestellen. HvR Speeltotaal voert reparaties uit aan speeltoestellen van alle fabrikanten. Wij maken, indien mogelijk, gebruik van originele onderdelen.

Extra onderhoud speeltoestellen

Naast het reguliere onderhoud aan de speeltoestellen en diverse ondergronden, vinden wij bij HvR Speeltotaal ook het extra onderhoud belangrijk. Naast het reguliere onderhoud bieden wij daarom ook de volgende diensten aan:

onderhoud-speeltoestellen