+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Zo richt HvR Speeltotaal speelplekken in

Bij HvR Speeltotaal werken we wekelijks aan meerdere projecten. Van het plaatsen van speeltoestellen tot het uitvoeren van reparaties. Wij zorgen voor de speeltotaal beleving. Daarnaast kunnen wij van A tot Z zaken regelen voor het realiseren van speelplekken. Wij van HvR Speeltotaal leveren een totaaloplossing voor de inrichting van elke speeltuin.

Bij het bedenken van een speeltuin inrichting hebben de kinderen en ouders vaak de leukste ideeën. Het is dan ook vaak hun omgeving waarin de speeltotaal beleving komt te staan. Op ons Pinterest account kunt u vele ideeën op doen. Omdat HvR samenwerkt met meerdere partijen zijn wij onafhankelijk wat speeltuin inrichting betreft. Hierdoor kunnen we meerdere voorstellen voorleggen zodat we samen tot een prachtig resultaat kunnen komen.

Een ontwerp is niet alleen een mooie visualisatie maar is ook technisch goed onderbouwd. U krijgt bij HvR Speeltotaal altijd een professioneel en onafhankelijk advies. De inrichting kunnen we volledig voor u realiseren. Hierbij moet u ook denken aan straatwerk, groenvoorzieningen, verschillende valondergronden, ons eigen product Tiger Mulch en parkmeubilair. Bij het inrichten van een speeltuin zijn wij niet gebonden aan bepaalde leveranciers hierin kunt u zelf een keuze maken. Bij ons staat de beleving voorop.

De ‘making off’ van het project van Nobelweg in Wagingen zien?  Klik hier!

Het maken van de speeltuin inrichting

Bij het maken van een speeltuin inrichting moet er met meerdere zaken rekening worden gehouden. Zo is speel plezier belangrijk maar natuurlijk ook de veiligheid tijdens het spelen. Daarom biedt HvR een speel totaaloplossing. In de speeltuin inrichting houden we rekeningen met zaken van A tot Z. Bij ons gaat niets aan onze aandacht voorbij. Daarnaast heeft HvR verschillende certificaten waardoor we de veiligheid en kwaliteit van onze speel totaaloplossing kunnen garanderen. De speel inrichting wordt binnen HvR gemaakt en bedacht zodat we altijd vakwerk kunnen bieden en kunnen inschatten met welke partners wij voor uw project het beste kunnen samen.

Meer informatie?

Wil u meer informatie over een speeltuin inrichting? Heeft u al jaren een plan op het bureau liggen maar kom het uitvoeren ervan niet tot stand? Wij kunnen u helpen met het maken van een speel totaaloplossing. Iets waar vele kinderen van zullen genieten. Neem hier contact met ons op!