De volledige inrichting van uw speeltuin

Volledige speeltuin inrichting

Bij het bedenken van een speeltuin inrichting hebben de kinderen en ouders vaak de leukste ideeën. Het is dan ook vaak hun omgeving waarin de speeltotaal beleving komt te staan. Omdat HvR samenwerkt met meerdere partijen zijn wij onafhankelijk wat speeltuin inrichten betreft. Hierdoor kunnen we meerdere voorstellen voorleggen zodat we samen tot een prachtig resultaat kunnen komen.

Vrijblijvend voorstel

Wij kunnen vrijblijvend een voorstel maken voor de inrichting van uw speeltuin. Hierbij putten wij uit jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de veiligheidsnormen. Een ontwerp is niet alleen een mooie visualisatie maar is ook technisch goed onderbouwd.

U krijgt bij HvR Speeltotaal altijd een professioneel en onafhankelijk advies. De inrichting kunnen we volledig voor u realiseren. Hierbij moet u ook denken aan straatwerk, groenvoorzieningen, verschillende valondergronden, ons eigen product Tiger Mulch en parkmeubilair. Bij het inrichten van een speeltuin zijn wij niet gebonden aan bepaalde leveranciers hierin kunt u zelf een keuze maken. Bij ons staat de beleving voorop.

Het maken van de speeltuin inrichting

Bij het maken van een speeltuin inrichting moet er met meerdere zaken rekening worden gehouden. Zo is speel plezier belangrijk maar natuurlijk ook de veiligheid tijdens het spelen. Daarom biedt HvR een speel totaaloplossing. Bij het speeltuin inrichten houden we rekeningen met zaken van A tot Z. Bij ons gaat niks aan onze aandacht voorbij. Ook speeltoestellen plaatsen kunnen wij voor u regelen.

Daarnaast heeft HvR verschillende certificaten waardoor we de veiligheid en kwaliteit van onze speel totaaloplossing kunnen garanderen. De speeltuin inrichting wordt binnen HvR gemaakt en bedacht zodat we altijd vakwerk kunnen bieden en kunnen inschatten met welke partners wij voor uw project het beste kunnen samen.

Voorbeelden van andere projecten

HvR heeft inmiddels meer dan 8000 projecten verwezenlijkt. Hierdoor hebben we al jarenlange ervaring op ons vakgebied en kunnen wij u altijd een gepast advies bieden. Een greep uit onze projecten hebben wij uitgelicht op onze projectpagina. Deze kunt u hier vinden. Al onze projecten zijn samengesteld, geïnstalleerd en worden onderhouden door het HvR team. Voor meer informatie over het onderhouden en reinigen van speeltoestellen kunt u hier klikken.

Wil u meer informatie over een speeltuin inrichting? Heeft u al jaren een plan op het bureau liggen maar kom het uitvoeren ervan niet tot stand? Wij kunnen u helpen met het maken van een speel totaaloplossing. Iets waar vele kinderen van zullen genieten. Neem hier contact met ons op!