+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Veldhoven, Kabouterdorp

Plaatsen speeltoestellen

Foto's

In speeltuin het Kabouterdorp in Veldhoven hebben we in opdracht van de firma Huck een grote speeltoren geplaatst. De oude toren moest vervangen worden maar de buis glijbaan kon worden hergebruikt. Doordat de toren bovenop een heuvel geplaatst moest worden was het een uitdagende klus.

Groot assortiment aan speeltoestellen

Bij HvR werken we alleen met professionele partijen met jarenlange ervaring in het bieden van de beste speel totaaloplossingen. Zo leveren we speeltoestellen van Proludic, Robinia hout, HoutplezierNijha BVen Kinderland speeltoestellen. Samen met deze partijen zorgen wij voor de gepaste speel totaalbeleving voor het speelplezier van de kinderen. Omdat wij samenwerken met meerdere partijen is er altijd een speel totaaloplossing voor elke situatie met klein of groot budget.

Hierin kan onze afdeling sales u het beste advies geven. Hieronder vindt u een greep uit onze speeltoestel projecten. Mocht u vragen hebben over een project of ook samen een project tot realisatie willen brengen dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Opdrachtgever:

?

Dienst:

Plaatsen speeltoestellen

Plaats :

Veldhoven

Ik wil graag meer info
Deel dit project