+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Ferdinand Borderwijkstraat

Plaatsen speeltoestellen

Foto's

Voor de gemeente Wageningen hebben we de speelplek aan de Ferdinand Borderwijkstraat geheel gerenoveerd. De oude speelplaats is compleet op de schop gegaan en er is een mooie natuurlijke speelplek gerealiseerd. Dit project hebben we van ontwerp tot groenwerk, geheel in eigen beheer gerealiseerd.

Groot assortiment aan speeltoestellen

Bij HvR werken we alleen met professionele partijen met jarenlange ervaring in het bieden van de beste speel totaaloplossingen. Zo leveren we speeltoestellen van Proludic, Robinia hout, HoutplezierNijha BVen Kinderland speeltoestellen. Samen met deze partijen zorgen wij voor de gepaste speel totaalbeleving voor het speelplezier van de kinderen. Omdat wij samenwerken met meerdere partijen is er altijd een speel totaaloplossing voor elke situatie met klein of groot budget.

Hierin kan onze afdeling sales u het beste advies geven. Hieronder vindt u een greep uit onze speeltoestel projecten. Mocht u vragen hebben over een project of ook samen een project tot realisatie willen brengen dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Opdrachtgever :

HvR Speeltotaal

Dienst :

Plaatsen speeltoestellen

Plaats :

Wageningen

Ik wil graag meer info
Deel dit project