+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Laantje van het schaap Veronica

Plaatsen speeltoestellen

Foto's

Voor de gemeente Wageningen hebben we langs het water een speelplaats ingericht met natuurlijke speelaanleidingen. Er is onder andere een vissteiger van robinia hout geplaatst.

Later zullen op deze steiger nog waterkijkers worden geplaatst zodat kinderen ook de wereld onder het wateroppervlak kunnen ontdekken.

Groot assortiment aan speeltoestellen

Bij HvR werken we alleen met professionele partijen met jarenlange ervaring in het bieden van de beste speel totaaloplossingen. Zo leveren we speeltoestellen van Proludic, Robinia hout, HoutplezierNijha BVen Kinderland speeltoestellen. Samen met deze partijen zorgen wij voor de gepaste speel totaalbeleving voor het speelplezier van de kinderen. Omdat wij samenwerken met meerdere partijen is er altijd een speel totaaloplossing voor elke situatie met klein of groot budget.

Hierin kan onze afdeling sales u het beste advies geven. Hieronder vindt u een greep uit onze speeltoestel projecten. Mocht u vragen hebben over een project of ook samen een project tot realisatie willen brengen dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Opdrachtgever:

HvR Speeltotaal

Dienst:

Plaatsen speeltoestellen

Plaats :

Wageningen

Ik wil graag meer info
Deel dit project