+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Huissen, Waterspeelplaats

Plaatsen speeltoestellen

Foto's

In opdracht van Kinderland speeltoestellen hebben we een mooie waterspeelplaats aangelegd in Huissen. Een uitgebreide betongoot en diverse water speelelementen maken dit tot een mooie speelplek. Daarnaast is er ook een waterpont en een vissteiger aangelegd. Ontwerp: Eric Douma

Groot assortiment aan speeltoestellen

Bij HvR werken we alleen met professionele partijen met jarenlange ervaring in het bieden van de beste speel totaaloplossingen. Zo leveren we speeltoestellen van Proludic, Robinia hout, HoutplezierNijha BVen Kinderland speeltoestellen. Samen met deze partijen zorgen wij voor de gepaste speel totaalbeleving voor het speelplezier van de kinderen. Omdat wij samenwerken met meerdere partijen is er altijd een speel totaaloplossing voor elke situatie met klein of groot budget.

Hierin kan onze afdeling sales u het beste advies geven. Hieronder vindt u een greep uit onze speeltoestel projecten. Mocht u vragen hebben over een project of ook samen een project tot realisatie willen brengen dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Opdrachtgever:

Kinderland Speeltoestellen B.V.

Dienst:

Plaatsen speeltoestellen

Plaats :

Huissen

Ik wil graag meer info
Deel dit project