+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Zand reiniging met Sandhase Gemeente Zutphen

Bij HvR Speeltotaal werken we wekelijks aan meerdere projecten. Dit zijn grote projecten van het plaatsen van speeltoestellen en speeltuin inrichting tot het leggen van Tiger Mulch in verschillende speeltuinen. Maar ook de kleine projecten van onderhoud & inspectie tot een zandbak van een school zandzeven. Elke 2 weken pak ik er een mooi project uit. Met deze keer een dienst die wij vaak uitvoeren: zandzeven met de Sandhase machine. Ditmaal hebben we het zandzeven uitgevoerd in de gemeente Zutphen.

Onderhoud aan de speeltuin is nodig

Zand reiniging ook wel zandzeven genoemd, voeren wij regelmatig uit met HvR Speeltotaal. Ditmaal in gemeente gemeente Zutphen. De speeltuinen waren vies geworden en hadden onderhoud nodig. Wat betekent dat er onkruid groeit in het zand van de speeltuin, deze wordt gebruikt als kattenbak of dat er verschillende scherpe voorwerpen in de speeltuin liggen. De Sandhase machine is ontwikkeld door HvR Speeltotaal. Dit is naast de trommelzeef een goede machine om het zand te reinigen.

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van de Sandhase. Dit is een machine die tot 40 cm diep de grond reinigd. Doordat de machine compact is en efficiënt kan eenvoudig elke kleine of grote speelplek gereinigd worden. In de film kunt u goed zien hoe deze machine te werk gaat.

Waarom zandzeven?

De voordelen van een valondergrond van grof zand is dat het een zeer goede valdempende eigenschappen heeft en het is relatief goedkoop in aanleg. Deze ondergrond heeft echter ook nadelen. Het zand kan vervuild raken door plastic, takken en glas in de loop der jaren en katten gebruiken het als kattenbak. Hierdoor ontstaan er bacteriën in de speeltuin. Daarnaast kan de ondergrond volgroeien met wortels en onkruid. Daarom biedt HvR Speeltotaal zand reiniging aan. Wij zorgen graag voor speeltotaal oplossing. HvR heeft verschillende machines die in meerdere situaties de zand reiniging kunnen uitvoeren. Uw speeltuin schoonmaken is een belangrijk element zodat kinderen kunnen blijven spelen met plezier.

De hulp van HvR Speeltotaal nodig?

Is er onderhoud nodig aan uw speeltuin? Wij helpen u graag met zand zeven. Voor vrijblijvend advies kunt u hier contact opnemen. Daarnaast zijn ook wij ook altijd te bereiken per mail. 

Heeft u een project een ben u benieuwd of wij hier al ervaring mee hebben? Neem dan gerust een kijkje bij onze projecten zandzeven.