Speeltoestellen plaatsen

Speeltoestellen plaatsen door HVR Speeltotaal

HvR Speeltotaal heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van speeltoestellen met diverse gemeenten en speeltoestellen leveranciers. Wij zijn de vaste installatie partner voor toonaangevende leveranciers in Nederland. Elk merk en type speeltoestel kunnen wij ook voor u plaatsen. Zo hebben wij al meer dan 40 gemeentes voorzien van een totaaloplossing in speel plezier.

Robinia speeltoestellen installeren

Om verantwoord om te gaan met het milieu hebben wij veel ervaring met het installeren van Robinia speeltoestellen. Dit zijn duurzame hardhouten speeltoestellen die handmatig worden geproduceerd. Hierdoor hebben de hardhouten speeltoestellen een individueel karakter. Elke Robinia speeltoestel is voorzien van een keuringscertificaat waardoor veiligheid gegarandeerd wordt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor hardhouten speeltoestellen volgens eigen ontwerp, hier kunnen wij u het beste in voorzien. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk.

Herplaatsen van de speeltoestellen

Naast het feit dat wij speeltoestellen plaatsen verzorgen wij ook het verhuizen en verplaatsen van speeltoestellen. Dit doen wij met hiervoor geschikte apparatuur en vakbekwaamheid van onze monteurs.

Door een herplaatsing van een speeltoestel krijgt de speel totaaloplossing een nieuwe beleving. Daarnaast kunnen wij uw speeltuin ook volledig reinigen of inspecteren.

Lees hier meer over het reinigen van uw speeltuin of laat uw speeltoestellen inspecteren.

Groot assortiment aan speeltoestellen

Bij HvR Speeltotaal werken we alleen met professionele partijen met jarenlange ervaring in het bieden van de beste speel totaaloplossingen. Zo leveren we speeltoestellen van:

HvR heeft vakbekwame monteurs die veel ervaring hebben met het plaatsen van speeltoestellen. Met vier installatie ploegen kunnen wij snel en professioneel de speeltoestellen installeren. Daarnaast worden de monteurs jaarlijks bijgeschoold in de laatst geldende veiligheidsnormen voor speeltoestellen.

Meer lezen over het uitgelichte project van deze maand? Lees hier het LinkedIn blog van de eigenaar en oprichter Henk van Ruiswijk.

Samen met deze partijen zorgen wij voor de gepaste speel totaalbeleving voor het speelplezier van de kinderen. Omdat wij samenwerken met meerdere partijen is er altijd een speel totaaloplossing voor elke situatie met klein of groot budget.

Mocht u vragen hebben over een project of samen een project willen realiseren? Onze afdeling sales staat altijd voor u klaar om het beste advies te geven.