Inspectie en onderhoudsmogelijkheden

Inspecteren en onderhouden van speeltoestellen

Het is belangrijk dat valdempende ondergronden en speeltoestellen worden onderhouden. Bij het niet inspecteren of onderhouden zal er op den duur verval ontstaan. U wilt natuurlijk ook dat kinderen zo veilig mogelijk kunnen spelen. Bij HvR Speeltotaal bieden wij verschillende opties voor inspectie van speeltoestellen en valdempende ondergronden. Daarnaast kan ons vakkundige personeel onderhoud uitvoeren waardoor wij veilig speelplezier kunnen garanderen.

Inspectie van uw speeltoestellen

HvR Speeltotaal heeft gekwalificeerde inspecteurs in dienst die uw speelomgeving kunnen controleren op veiligheid en gebreken. Ze hebben veel praktijkervaring en zijn opgeleid volgens de laatst geldende veiligheidsnormen.

Bij HvR Speeltotaal maken wij een duidelijke analyse van de inspectie waardoor we het juiste advies kunnen geven voor eventueel onderhoud.

Inspecties kunnen wij verzorgen op eenmalige maar ook periodieke basis.

Onderhoud van speeltoestellen

Bij HvR Speeltotaal vinden wij het belangrijk dat er goed en grondig onderhoud wordt gedaan aan oude of gebrekkige speeltoestellen, valdempende ondergronden, kunstgras, gietvloeren, rubbertegels en sportvelden. Veiligheid dient verzekerd te zijn waar onderhoud belangrijk voor is.

Ons vakkundige personeel kan langskomen op locatie van de valdempende ondergronden, diverse ondergronden, sportvelden of speeltoestellen. Bij het constateren van gebreken of gevaarlijke situaties kunnen wij, indien noodzakelijk, ter plekke noodreparaties uitvoeren of we kunnen u een aanbod doen voor het herstellen van de speeltoestellen. HvR Speeltotaal voert reparaties uit aan speeltoestellen van alle fabrikanten. Wij maken, indien mogelijk, gebruik van originele onderdelen.

Reinigen

Heeft een valdempende ondergrond, gietvloeren, rubbertegels, sportvelden of een speeltoestel wat schoongemaakt dient te worden? Ook daar kan HvR speeltotaal in helpen. Wilt u het vieze zand laten reinigen in de speeltuin? Dan hebben wij daar de volgende mogelijkheden in: het reinigen met de Sandhase of met de Trommelzeef.

Daarnaast maken we de ondergronden schoon door middel van verschillende professionele apparaten. Samen met u kunnen wij kijken wat er nodig is op locatie en u helpen met totaal oplossing om het speelplezier te vergroten.

De hulp van HvR Speeltotaal nodig?

Heeft u een project een ben u benieuwd of wij hier al ervaring mee hebben? Neem dan gerust een kijkje bij onze referentie projecten. Is er onderhoud nodig bij uw speeltoestel of valdempende grond?