Valdempend zand voor uw speelomgeving

Valdempend zand

Valdempend zand is één van de meest gebruikte valondergronden bij het plaatsen van een speeltuin. Het zand dempt de val voor spelende kinderen en wordt geplaatst onder de speeltoestellen. Het belangrijkste voordeel van het Valdempend zand is het verkleinen van letsel bij eventuele vallen.

Wij kunnen u assisteren en berekenen hoeveel zand nodig is en tot welke hoogtes de speeltoestellen geplaatst kunnen worden. Valdempend zand, vaak genoemd valzand, wordt voornamelijk toegepast bij klimrekken, glijbanen, en alle andere speeltoestellen waarbij vallen in een klein hoekje zit. Voorkom problemen met de juiste valondergrond.

Valdempend zand bij HvR Speeltotaal

De verschillende valondergronden

Dankzij onze ervaring in het aanleggen en onderhouden van speeltuinen helpen wij u gedurende het hele proces. Wij assisteren bij het kiezen van de juiste materialen, plaatsen de ondergrond en speeltoestellen en helpen u desgewenst bij het onderhouden van uw speeltuin. Hierbij kunt u denken aan een inspectie van speeltoestellen of het reinigen van zand.

Wij werken met speciale machines en gecertificeerd personeel om de beste resultaten te halen, maar ook om de veiligheid van de speelomgeving te waarborgen.

  • Valdempend zand
  • Houtsnippers
  • Kunstgras
  • Tiger Mulch
  • Tiger Mulch Plus

Van aanleg tot reiniging van valdempend zand

Naast het plaatsen van de speeltoestellen en het aanleggen van valdempend zijn helpen wij bij het inspecteren en onderhouden van de omgeving. Hierbij kunnen wij een controle uitvoering op de omgeving, de speeltoestellen en het zand.

Omdat wij u bij het gehele proces kunnen ondersteunen blijft de speelomgeving onderhouden en veilig. Hiermee vermindert u eventuele risico’s. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.