+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Tiger Mulch® als duurzame valondergrond

Bij HvR Speeltotaal werken we wekelijks aan verschillende projecten. Zo zijn wij dagelijks op pad om speeltoestellen te plaatsen, ondergronden te reinigen, ondergronden aan te brengen, speeltoestellen te inspecteren/repareren en onderhouden. Wekelijks brengen wij dan ook een Tiger Mulch® valdempende ondergrond aan. Waar wij verder op ingaan in deze blog.

Wat is Tiger Mulch?

Tiger Mulch® is een unieke valdempende ondergrond die bestaat uit gerecyclede heftruckbanden gecombineerd met een hoogwaardige polyamide hars. Deze ondergrond wordt al jaren met veel succes toegepast in Groot Brittannië. Dit product heeft HvR naar Nederland gebracht omdat wij geloven in de kwaliteit van deze valdempende ondergrond. Omdat HvR Speeltotaal ernaar streeft kwaliteit te leveren maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten met een lange levensduur. Hier is Tiger Mulch® er absoluut een van. Deze valdempende ondergrond heeft vele voordelen. Tiger Mulch® is bijvoorbeeld onderhoudsarm door de structuur. Het onderhoud bestaat enkel uit het jaarlijks schoonspuiten van de ondergrond.

Inrichting en aanleg

Tiger Mulch® valdempende ondergrond is bestand tegen alle weersinvloeden. Ook kan het de vormen van het landschap goed volgen. In veel gevallen is kantopsluiting met drempels, stenen of banden niet nodig, omdat Tiger Mulch® de glooiing van het landschap zeer goed volgt. Tiger Mulch® is een zachte ondergrond die erg goed tot zijn recht komt in een speelomgeving. Deze ondergrond vereist geen verharde onderlaag zoals rubber tegels. Hierdoor is Tiger Mulch® een voordelig alternatief. Tiger Mulch® is een product van HvR Speeltotaal. Onze ervaren monteurs zijn speciaal opgeleid voor het aanleggen van deze ondergrond. Zo kan hoge kwaliteit worden gegarandeerd.

Veiligheid

Tiger Mulch® is een gecertificeerde valdempende ondergrond volgens NEN 1177:2008. Het is uitermate geschikt als valdempende ondergrond voor speelplaatsen. De ondergrond kan afhankelijk van de valhoogte in verschillende diktes worden aangelegd. Tiger Mulch® is ook getest op ruwheid waarbij de conclusie was dat het een zachte ondergrond is die zeer geschikt is voor in de speeltuin. Tiger Mulch® wordt niet glad of glibberig, ook niet in natte omstandigheden, waardoor het een veilige valdempende ondergrond is. Tevens is deze ondergrond ook goed begaanbaar met een rolstoel.

Kunnen wij u helpen met Tiger Mulch®?

Wilt u meer informatie ontvangen of een prijsopgave? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.