+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Drone beelden project Ackersate. Installatieproces in beeld!

Bij HvR Speeltotaal werken we wekelijks aan meer dan 50 projecten. Dit zijn grote projecten van het plaatsen van speeltoestellen, speeltuin inrichting tot het leggen van Tiger Mulch in verschillende speeltuinen. Maar ook de kleine projecten vaak een paar per dag van reparaties, onderhoud & inspectie en zand zeven. Elke 2 weken pak ik er een mooi project uit. Met deze keer natuurlijk spelen bij vakantiepark Ackersate in Voorthuizen. Bij dit project in gemeente Barneveld hebben de natuurlijke speeltoestellen van Kinderland mogen installeren.

Van A tot Z een project neerzetten

Bij het maken van een speeltuin inrichting moet er met meerdere zaken rekening worden gehouden. Zo is speel plezier belangrijk maar natuurlijk ook de veiligheid tijdens het spelen. Daarom biedt HvR een totaaloplossing. In de speeltuin inrichting houden we rekeningen met zaken van A tot Z. Bij ons gaat niks aan onze aandacht voorbij. Daarnaast heeft HvR verschillende certificaten waardoor we de veiligheid en kwaliteit van onze speel totaaloplossing kunnen garanderen. Een speel inrichting kan binnen HvR worden gemaakt en bedacht hierdoor leveren wij altijd vakwerk. HvR Speeltotaal kan bij het inrichten van speeltoestellen inschatten met welke partners wij voor u project het beste kunnen samenwerken.

Bij dit project is rekening gehouden met het concept natuurlijk spelen. Dit houdt in dat alle speeltoestellen van hout zijn gemaakt en er een waterpark is aangelegd.

Daarnaast heeft HvR Speeltotaal gezorgt voor een totaaloplossing door de aanleg van het portugese keitjes waardoor het waterpark een mooi geheel werd.

Drone beelden van het project

Dit alles kunt u terugzien in onze film die gemaakt is tijdens dit project. Het project is gefilmd door Marcella Kramer. Zij heeft het project van A tot Z in beeld kunnen brengen waardoor wij u de gehele installatie kunnen laten zien. Dit is gedaan met drone beelden zodat we een goed overzicht kunnen geven van de installatie en de werkzaamheden die zijn uitgevoerd door HvR Speeltotaal. Hieronder vindt u de film.

FILM

Een greep uit onze projecten hebben wij uitgelicht op onze projectpagina. Deze kunt u hier vinden. Al onze projecten zijn samengesteld, geïnstalleerd en worden onderhouden door het HvR team.

Wil u meer informatie over een speeltuin inrichting? Heeft u al jaren een plan op het bureau liggen maar kom het uitvoeren ervan niet tot stand? Wij kunnen u helpen met het maken van een speel totaaloplossing. Neem hier vrijblijvend contact met ons op!