+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Bijzonder project bij Safaripark Beekse Bergen

Bij HvR Speeltotaal werken we wekelijks aan meerdere projecten. Dit zijn grote projecten van het plaatsen van speeltoestellen en speeltuin inrichting tot het leggen van Tiger Mulch in verschillende speeltuinen. Maar ook aan bijzondere projecten. Met deze keer een dienst die bijzonder is, namelijk het maken van een binnenspeeltuin bij het nieuwe vakantiepark van Safaripark Beekse Bergen in Tilburg. Toestellen zijn geplaatst voor Kinderland.


Bij HvR speeltotaal staan we altijd open voor het meedenken in bijzondere projecten. Heeft u een bijzondere oplossing nodig? HvR Speeltotaal heeft de totaal oplossing en denkt met u mee. Wij helpen u met het realiseren van uw ideale speelplek. Een bijzonder project kan bijvoorbeeld zijn een speelplek voor gorilla’s, een waterspeelplaats, een voetbalcourt of voor dit project in Beekse Bergen.

Wat kunnen we leveren voor bijzondere speelprojecten?

Van robina hout tot aan valdempende ondergronden zoals Tiger Mulch, bestrating en het plaatsen van speeltoestellen. Bij HvR denken wij alleen in totaal oplossingen dus ook voor bijzondere projecten. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. En door ervaring in de speeltoestellen branche kunnen wij u het juiste advies geven voor materialen, aanleg en onderhoud. Dit keer hebben we een project mogen installeren bij safaripark Beekse Bergen. 

Voorbeelden van bijzondere speelprojecten

Een bijzonder speelproject voor HvR speeltotaal was de speelplaats voor de gorilla’s in dierenpark Blijdorp. Dit was een andere doelgroep dan waar we normaal mee te maken hebben. Echter houden we van creatieve uitdagingen en daarom dachten wij als HvR Speeltotaal graag mee bij een totaal oplossing voor deze bijzondere speelplaats. Voor het project in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam hebben we een speelplaats bedacht die volledig uit natuurlijke materialen bestaat. Deze constructie bestaat namelijk uit boomstammen die in elkaar overlopen. Daarnaast moest de natuurlijke constructie wel tegen een stootje kunnen aangezien de doelgroep bestaat uit best sterke gorilla’s. Met de totaal oplossing van HvR speeltotaal werd dit een succes.

Kunnen wij u helpen bij een bijzonder project?

Wij nemen graag de tijd voor u om te kijken of wij u kunnen helpen bij het opzetten van een bijzonder project. Bij HvR Speeltotaal hebben wij altijd een specialist klaar zitten die naar u kan luisteren en het juiste advies kan geven op uw vraag. U kunt altijd bellen om te informeren of wij u kunnen helpen. Daarna maken wij graag een afspraak om het bijzondere project samen met u te realiseren.

Wij horen dus graag naar welke oplossing u op zoek bent. Benieuwd of wij al eens aan een soortgelijk bijzonder project hebben gewerkt? Hier krijgt u een indruk van een aantal bijzondere projecten.