+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Voetbalcourt in Tottenham, Londen

Plaatsen speeltoestellen

Foto's

HvR heeft in opdracht van Nijha tijdens de Olympische Spelen in Londen een voetbalcourt geplaatst in de wijk Tottenham. De ondergrond bleek voornamelijk uit puin te bestaan, maar ook daar weten we mee om te gaan. Binnen een paar dagen is met een klein team een volledige voetbalcourt gerealiseerd. Ook voor dit soort projecten is HvR de aangewezen partij.

Groot assortiment aan speeltoestellen

Bij HvR werken we alleen met professionele partijen met jarenlange ervaring in het bieden van de beste speel totaaloplossingen. Zo leveren we speeltoestellen van Proludic, Robinia hout, HoutplezierNijha BVen Kinderland speeltoestellen. Samen met deze partijen zorgen wij voor de gepaste speel totaalbeleving voor het speelplezier van de kinderen. Omdat wij samenwerken met meerdere partijen is er altijd een speel totaaloplossing voor elke situatie met klein of groot budget.

Hierin kan onze afdeling sales u het beste advies geven. Hieronder vindt u een greep uit onze speeltoestel projecten. Mocht u vragen hebben over een project of ook samen een project tot realisatie willen brengen dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Opdrachtgever:

Nijha B.V.

Dienst :

Plaatsen speeltoestellen

Plaats :

Londen

Ik wil graag meer info
Deel dit project