+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Treubstraat, Wageningen

Plaatsen speeltoestellen

Foto's

Als onderdeel van een aanbesteding van de gemeente Wageningen is op de Treubstraat begonnen met het renoveren van de speelplekken. HvR Speeltotaal heeft als leverancier een bestaande zitplek omgebouwd naar een speelplek met een Robinia speelhuis in combinatie met de hergebruikte blauwe buizen. Buurtbewoners zijn betrokken bij het ontwerp waarbij kinderen de speelwaarden hebben bepaald.

Groot assortiment aan speeltoestellen

Bij HvR werken we alleen met professionele partijen met jarenlange ervaring in het bieden van de beste speel totaaloplossingen. Zo leveren we speeltoestellen van Proludic, Robinia hout, HoutplezierNijha BVen Kinderland speeltoestellen. Samen met deze partijen zorgen wij voor de gepaste speel totaalbeleving voor het speelplezier van de kinderen. Omdat wij samenwerken met meerdere partijen is er altijd een speel totaaloplossing voor elke situatie met klein of groot budget.

Hierin kan onze afdeling sales u het beste advies geven. Hieronder vindt u een greep uit onze speeltoestel projecten. Mocht u vragen hebben over een project of ook samen een project tot realisatie willen brengen dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Opdrachtgever:

HvR Speeltotaal

Dienst:

Plaatsen speeltoestellen

Plaats :

Wageningen

Ik wil graag meer info
Deel dit project