+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Tiger Mulch®, Ede

Tiger Mulch®

Foto's

In Ede hebben we een speeltuin mogen voorzien van een nieuwe valdempende ondergrond. Oude zwarte tegels werden vernieuwd door een mooie Tiger Mulch® ondergrond.

Waarom Tiger Mulch® als valdempende ondergrond?

Tiger Mulch® kan goed worden toegepast in een natuurlijk landschap. Kantopsluiting is niet nodig hierdoor kan de ondergrond in organische vormen worden aangelegd. Ook kan het de glooiing van het landschap goed volgen. Tiger Mulch® heeft goede waterdoorlatende eigenschappen waardoor het goed gebruikt kan worden rond bomen en struiken. Tiger Mulch® is bestand tegen alle weersinvloeden. De ondergrond wordt niet glibberig in natte omstandigheden. Daardoor is het erg geschikt voor wandelpaden. Tiger Mulch® is ook goed begaanbaar voor rolstoelen en scootmobiles.

In verschillende kleuren leverbaar

Tiger Mulch® is beschikbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties. Namelijk Forest Mix, Meadow Mix, Green Mix en Red Mix. Deze kleurcombinaties zijn zo gekozen dat de ondergrond veel lijkt op houtsnippers en daardoor mooi opgaat in het landschap. Hiermee is in elke situatie een natuurlijke uitstraling te creëren met de duurzame Tiger Mulch® valondergrond. De valondergronden worden dan ook veel toegepast in natuurlijke speelplaatsen maar ook boomspiegels en wandelpaden in bijvoorbeeld een dierenpark.

Duurzaam

Tiger Mulch® valdempende ondergrond is bestand tegen alle weersinvloeden. Ook kan het de vormen van het landschap goed volgen. In veel gevallen is kantopsluiting met drempels en stenen of banden niet nodig zodat de ondergrond in organische vormen kan worden aangelegd. Zie het project in Wervik (België) voor een voorbeeld van deze organische vormen. Tiger Mulch® is een zachte ondergrond die erg goed tot zijn recht komt bij een natuurlijke speeltuin.

Deze ondergrond vereist geen verharde onderlaag zoals rubber tegels. Hierdoor is Tiger Mulch® een voordelig alternatief. Tiger Mulch® is een product van HvR Speeltotaal. Onze ervaren monteurs zijn speciaal opgeleid voor het aanleggen van deze ondergrond. Zo kan hoge kwaliteit worden gegarandeerd.

De veiligheid

Tiger Mulch® is een gecertificeerde valdempende ondergrond volgens NEN 1177:2008. Het is uitermate geschikt als valdempende ondergrond voor speelplaatsen. De ondergrond is ook getest op ruwheid waarbij de conclusie was dat Tiger Mulch® een zachte ondergrond is voor in de speeltuin.

Tiger Mulch® wordt niet glad of glibberig, ook niet in natte omstandigheden. Waardoor het het een veilige valdempende ondergrond is.

Opdrachtgever :

HvR Speeltotaal

Dienst:

Tiger Mulch®

Plaats :

Ede

Ik wil graag meer info
Deel dit project