+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Lijnbaanstraat, Wageningen

Plaatsen speeltoestellen

Foto's

Aan de Lijnbaanstraat in Wageningen hebben we een bestaande speelplek geheel vernieuwd.

Samen met de buurt is nagedacht over de inrichting van de speelplaats. Kinderen konden kiezen welke speelwaarden en toestellen ze graag wilden hebben.

Voor dit project is een unieke zandbrug ontworpen waar kinderen op en onder kunnen spelen. Daarnaast is er een uitdagend balanceer parcours en een spannende nest schommel geplaatst.

Groot assortiment aan speeltoestellen

Bij HvR werken we alleen met professionele partijen met jarenlange ervaring in het bieden van de beste speel totaaloplossingen. Zo leveren we speeltoestellen van Proludic, Robinia hout, HoutplezierNijha BVen Kinderland speeltoestellen. Samen met deze partijen zorgen wij voor de gepaste speel totaalbeleving voor het speelplezier van de kinderen. Omdat wij samenwerken met meerdere partijen is er altijd een speel totaaloplossing voor elke situatie met klein of groot budget.

Hierin kan onze afdeling sales u het beste advies geven. Hieronder vindt u een greep uit onze speeltoestel projecten. Mocht u vragen hebben over een project of ook samen een project tot realisatie willen brengen dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Opdrachtgever:

HvR Speeltotaal

Dienst :

Plaatsen speeltoestellen

Plaats :

Wageningen

Ik wil graag meer info
Deel dit project