+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Diergaarde Blijdorp, Rotterdam

Plaatsen speeltoestellen

Foto's

In Diergaarde Blijdorp te Rotterdam zijn de verblijven van de gorilla's opnieuw ingericht. Hiervoor is een ontwerp gemaakt voor natuurlijke constructies, volledig bestaand uit boomstammen. Ook heeft HvR Speeltotaal het verblijf van Bokito ingericht in Diergaarde Blijdorp met onder andere constructies van boomstammen.

Groot assortiment aan speeltoestellen

Bij HvR werken we alleen met professionele partijen met jarenlange ervaring in het bieden van de beste speel totaaloplossingen. Zo leveren we speeltoestellen van Proludic, Robinia hout, HoutplezierNijha BVen Kinderland speeltoestellen. Samen met deze partijen zorgen wij voor de gepaste speel totaalbeleving voor het speelplezier van de kinderen. Omdat wij samenwerken met meerdere partijen is er altijd een speel totaaloplossing voor elke situatie met klein of groot budget.

Hierin kan onze afdeling sales u het beste advies geven. Hieronder vindt u een greep uit onze speeltoestel projecten. Mocht u vragen hebben over een project of ook samen een project tot realisatie willen brengen dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Opdrachtgever:

HvR Speeltotaal

Dienst :

Plaatsen speeltoestellen

Plaats :

Rotterdam

Ik wil graag meer info
Deel dit project