+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

de Schans, Wekerom

Plaatsen speeltoestellen

Foto's


Voor de gemeente Ede hebben wij in Wekerom diverse toestellen mogen plaatsen van een nieuwe speeltoestellen lijn van Houtplezier. Het gaat hier om de lijn “Kloek”. Dit zijn toestellen gemaakt van Billinga hout met een hele natuurlijke uitstraling door de fraaie afwerking van het materiaal.

Groot assortiment aan speeltoestellen

Bij HvR werken we alleen met professionele partijen met jarenlange ervaring in het bieden van de beste speel totaaloplossingen. Zo leveren we speeltoestellen van Proludic, Robinia hout, HoutplezierNijha BVen Kinderland speeltoestellen. Samen met deze partijen zorgen wij voor de gepaste speel totaalbeleving voor het speelplezier van de kinderen. Omdat wij samenwerken met meerdere partijen is er altijd een speel totaaloplossing voor elke situatie met klein of groot budget.

Hierin kan onze afdeling sales u het beste advies geven. Hieronder vindt u een greep uit onze speeltoestel projecten. Mocht u vragen hebben over een project of ook samen een project tot realisatie willen brengen dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Opdrachtgever :

Houtplezier

Dienst:

Plaatsen speeltoestellen

Plaats :

Wekerom

Ik wil graag meer info
Deel dit project