+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Zo inspecteren wij speeltoestellen bij HvR Speeltotaal

In 2019 gaan we een maandelijkse blog schrijven over wat er bij HvR Speeltotaal speelt. Er zijn veel nieuwe projecten in ontwikkeling maar deze keer willen wij het graag hebben over inspectie van speeltoestellen. Want waarom is het belangrijk om speeltoestellen te laten inspecteren?

Het is belangrijk dat valdempende ondergronden en speeltoestellen worden onderhouden. Bij het niet inspecteren of onderhouden zal er op den duur verval ontstaan. U wilt natuurlijk ook dat kinderen zo veilig mogelijk kunnen spelen. Bij HvR Speeltotaal bieden wij verschillende opties voor het onderdeel inspectie speeltoestellen.

Wanneer is een inspectie noodzakelijk?

Bij HvR Speeltotaal vinden wij het belangrijk dat er goed en grondig onderhoud wordt gedaan aan oude of gebrekkige speeltoestellen, valdempende ondergronden, kunstgras, gietvloeren, rubbertegels en sportvelden. Veiligheid dient verzekerd te zijn hierdoor is onderhoud belangrijk. Bij HvR Speeltotaal maken wij eerst een duidelijke analyse van de inspectie waardoor we het juiste advies kunnen geven voor eventueel onderhoud. Het inspecteren van speeltoestellen kunnen wij verzorgen op eenmalige maar ook periodieke basis.

Door wie wordt de inspectie uitgevoerd?

Inspectie speeltoestellen is bij HvR Speeltotaal is een belangrijk onderdeel. Daarom heeft HvR Speeltotaal gekwalificeerde inspecteurs in dienst die uw speelomgeving kunnen controleren op veiligheid en gebreken. Ze hebben veel praktijkervaring en zijn opgeleid volgens de laatst geldende veiligheidsnormen.

Hoe gaat de inspectie in zijn werk?

Ons vakkundige personeel kan langskomen op locatie van de valdempende ondergronden, diverse ondergronden, sportvelden of speeltoestellen. Bij het constateren van gebreken of gevaarlijke situaties kunnen wij, indien noodzakelijk, ter plekke noodreparaties uitvoeren of we kunnen u een aanbod doen voor het herstellen van de speeltoestellen. HvR Speeltotaal voert reparaties uit aan speeltoestellen van alle fabrikanten. Wij maken, indien mogelijk, gebruik van originele onderdelen.

Wilt u ook gebruik maken van onze dienst inspectie speeltoestellen? Wij geven u graag meer informatie over hoe wij te werk gaan. Voor vrijblijvend advies kunt u hier contact opnemen.