+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Dit is waarom het onderhouden van een speeltuin nodig is!

Bij HvR Speeltotaal werken we wekelijks aan meerdere projecten. Dit zijn grote projecten van het plaatsen van speeltoestellen en speeltuin inrichting tot het leggen van Tiger Mulch in verschillende speeltuinen. Maar ook de kleine projecten van onderhoud & inspectie tot een zandbak van een school zandzeven. Elke 2 weken pak ik er een mooi project uit. Met deze keer een dienst die wij vaak uitvoeren: Onderhoud aan valdempende ondergronden. Ditmaal hebben we het onderhoud uitgevoerd in gemeente Westland

De dienst onderhoud en inspectie in het licht

Onderhoud en inspectie voeren wij regelmatig uit met HvR Speeltotaal. De speeltuinen waren vies geworden en hadden onderhoud nodig. Het is belangrijk dat valdempende ondergronden en speeltoestellen worden onderhouden. Bij het niet inspecteren of onderhouden zal er op den duur verval ontstaan. U wilt toch ook dat kinderen zo veilig mogelijk kunnen spelen? Bij HvR Speeltotaal bieden wij verschillende opties voor inspectie van speeltoestellen en valdempende ondergronden. Daarnaast kan ons vakkundige personeel onderhoud uitvoeren waardoor wij veilig speelplezier kunnen garanderen.

Bij dit project was het nodig om de rubber tegels schoon te maken die van een rode kleur naar een zwarte kleur waren gegaan door het vuil. Bij HvR Speeltotaal maken wij deze rubber tegels schoon met een hogedrukspuit. We komen op zo’n project langs met de HvR vrachtwagen met generator zodat we altijd en overal zelf de stroomvoorziening kunnen regelen. Hierdoor is geen plek onbereikbaar. In de film kunt u goed zien hoe deze machine te werk gaat.

Waarom is onderhoud belangrijk?

Bij HvR Speeltotaal vinden wij het belangrijk dat er goed en grondig onderhoud wordt gedaan aan oude of gebrekkige speeltoestellen, valdempende ondergronden, kunstgras, gietvloeren, rubber tegels en sportvelden. Veiligheid dient verzekerd te zijn en dan is onderhoud belangrijk en zelfs onmisbaar. Ons vakkundige personeel kan langskomen op locatie van de valdempende ondergronden, diverse ondergronden, sportvelden of speeltoestellen. Bij het constateren van gebreken of gevaarlijke situaties kunnen wij, indien noodzakelijk, ter plekke noodreparaties uitvoeren of kunnen we u een aanbod doen voor het herstellen van de speeltoestellen. HvR Speeltotaal voert reparaties uit aan speeltoestellen van alle fabrikanten. Wij maken, indien mogelijk, gebruik van originele onderdelen.

De hulp van HvR Speeltotaal nodig?

Is er onderhoud nodig aan uw speeltuin? Wij helpen u graag met onderhoud en inspectie. Voor vrijblijvend advies kunt u hier contact opnemen. Daarnaast zijn ook wij ook altijd te bereiken per mail. 

Heeft u een project een ben u benieuwd of wij hier al ervaring mee hebben? Neem dan gerust een kijkje bij onze projecten onderhoud en inspectie.