+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Bewust met brandstof bij HvR Speeltotaal

Bij HvR Speeltotaal werken we wekelijks aan meerdere projecten. Dit zijn grote projecten van het plaatsen van speeltoestellen en speeltuin inrichting tot het leggen van Tiger Mulch in verschillende speeltuinen. Maar ook de kleine projecten van onderhoud & inspectie tot een zandbak van een school zandzeven. Hiervoor werken we met meerdere voertuigen. Vele van deze voertuigen hebben een dieselmotor. Bij HvR werken we met TRAXX Diesel. En daarover wil ik u wat meer vertellen.

Wat is TRAXX Diesel?

TRAXX Diesel is een kant-en-klare kwaliteit dieselbrandstof die het potentieel van moderne dieselmotoren maximaal benut en zorgt voor brandstofbesparing. TRAXX Diesel heeft een reinigende werking waardoor injectoren schoner blijven en door het extra hoge cetaangetal verloopt de verbranding sneller. Hierdoor wordt het maximale rendement uit elke verbranding gehaald. Dit maakt deze Diesel volgens diverse testen gemiddeld 3,7% zuiniger dan reguliere diesel, wat een mooie besparing oplevert.

Bewust van uitstoot

Door de efficiënte verbranding helpt TRAXX diesel uw energieverbruik – en dus ook de uitstoot van CO2, NOx en fijnstof – terug te dringen. Wij zijn ons bewust zijn van de uitstoot van CO2 en fijnstof van onze voertuigen. Daarom werken we met TRAXX Diesel. Hiervan maken we gebruik met onze eigen tankinstallatie zoals hierboven beschreven. Omdat we kunnen tanken op eigen terrein werkt het efficiënter en voorkomt onnodig rijden naar het pompstation. Schoner en zuiniger, dat is waarvoor we gaan bij HvR Speeltotaal.

Met welk brandstoffen werkt u in uw bedrijf?

Naar welke projecten rijden wij met onze voertuigen?

Het vervoer van HvR wordt dus steeds een schoner en zuiniger. Waardoor we een steentje bij kunnen dragen aan duurzaamheid.

Benieuwd naar welke projecten wij rijden om installaties te plaatsen? Neem dan gerust een kijkje bij onze projecten op de HvR Speeltotaal website.

Bron: TRAXX Diesel