Tiger Mulch® uw duurzame valondergrond

Tiger Mulch

Tiger Mulch® is een unieke valdempende ondergrond die bestaat uit gerecyclede heftruckbanden gecombineerd met een hoogwaardige polyamide hars. Deze ondergrond wordt al jaren met veel succes toegepast in Groot Brittannië. Dit product is door HvR Speeltotaal naar Nederland gebracht, omdat wij geloven in de kwaliteit van deze valdempende ondergrond. HvR Speeltotaal staat voor kwaliteit, daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten met een lange levensduur. Hier is Tiger Mulch® er absoluut een van. Deze valdempende ondergrond heeft vele voordelen.

Een natuurlijke speeltuin

Door de speciale kleurstelling heeft Tiger Mulch® een zeer natuurlijke uitstraling voor in de speeltuin die veel lijkt op houtsnippers, maar echter niet de nadelen van dit product heeft. Het product is volledig recyclebaar. Het product is duurzaam omdat het weinig onderhoud nodig heeft in vergelijken met dat van houtsnippers die snel vergaan. Tiger Mulch® kan goed worden toegepast in een natuurlijk landschap.

Kantopsluiting is niet nodig, waardoor de ondergrond in organische vormen kan worden aangelegd. Ook kan het de glooiing van het landschap goed volgen. Tiger Mulch® heeft goede waterdoorlatende eigenschappen waardoor het goed gebruikt kan worden rond bomen en struiken. Tiger Mulch® is bestand tegen alle weersinvloeden. De ondergrond wordt niet glibberig in natte omstandigheden. Daardoor is het ook erg geschikt voor wandelpaden. Tiger Mulch® is tevens goed begaanbaar voor rolstoelen en scootmobielen. Voor de natuurlijke speeltuin is Tiger Mulch® een goede valdempende ondergrond om te gebruiken.

De voordelen van Tiger Mulch

Een aantal voordelen van het gebruik van Tiger Mulch zijn eerder al naar voren gekomen. Om uw keuze qua materiaal van de ondergrond te vereenvoudigen, staan de voordelen van Tiger Mulch voor u op een rijtje:

  • Waterdoorlatend
  • Natuurlijke uitstraling
  • Valdempende ondergrond
  • Niet glad bij natte omstandigheden
  • Volledig recyclebaar

Tiger Mulch is duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Valzand en houtsnippers hebben ook een natuurlijke uitstraling voor in de speeltuin, maar vergen veel onderhoud en aanvulling in de loop der jaren. De structuur maakt Tiger Mulch® onderhoudsarm. Afhankelijk van de ligging heeft het een jaarlijkse schoonmaakbeurt nodig. Het product is volledig recyclebaar.

Wilt u meer te weten komen over de voordelen van een Tiger Mulch® valondergrond?