Rubbertegel reiniging: zo goed als nieuw

Grondig reinigen van rubbertegels

Het reinigen van een speelplek kan op vele manieren. Zo heb je vele verschillende ondergronden in een speeltuin welke allemaal gereinigd dienen te worden. HvR Speeltotaal kan buiten het reinigen van zandondergrond ook rubbertegels reinigen. Het reinigen van de rubbertegels dient periodiek te gebeuren. Op deze manier behoudt het de frisse uitstraling, krijgen kinderen minder snel te maken met een vieze speelomgeving, waardoor de gezondheid gewaarborgd blijft.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer wij ingeschakeld worden voor rubbertegel reiniging maken wij gebruik van de hogedrukspuit. Middels de hogedrukspuit proberen wij de ondergrond zo nauwkeurig mogelijk te reinigen.

Bij het reinigen van de rubbertegels wordt er ook gekeken naar het verwijderen van het onkruid. Onkruid kan ontstaan rondom de tegels en komt voort uit achterstallig onderhoud. Het liefst wil men het onkruid zoveel mogelijk verwijderd hebben, vandaar dat wij dit ook verwijderen wanneer de rubbertegels worden gereinigd. Ook dit doen wij middels de hogedrukspuit.

De voordelen van periodiek reinigen

  • Frisse en nette uitstraling
  • Geen onkruid en mos tussen de tegels
  • Verwijderen van bacteriën
  • Gladheid tegels verminderen

Meer te weten komen over de voordelen van het reinigen van uw rubbertegels?