+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Onderhoudsmonteur speeltoestellen gezocht

Onderhoudsmonteur speeltoestellen gezocht

HvR speeltotaal Veenendaal BV is een bedrijf met ongeveer 25 medewerkers. Wij installeren en onderhouden speeltoestellen voor de openbare ruimte. HvR speeltotaal heeft een informele organisatie die een persoonlijke benadering van haar klanten hoog in het vaandel heeft staan.

Onderhoudsmonteur

Houd jij van techniek en ben je een buitenmens? Dan hebben wij de baan voor jou! Wij hebben een zeer diverse range aan speeltoestellen die jij mag onderhouden. Daarnaast proberen wij de klant te ontzorgen door met een klant mee te denken. Hierin werk je vaak zelfstandig en heb je veel vrijheid.

Functieomschrijving

Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van speeltoestellen. Hierin werk je met je eigen service bus. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Onderhouden van speeltoestellen
  • Onderhouden van contacten met de klant
  • Adviseren van een klant
  • Rapporteren van de uitgevoerde werkzaamheden en gemaakte afspraken

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon met een hands-on mentaliteit en affiniteit met techniek. Je bent klantgericht en dienstbaar tegenover de klanten. Daarnaast heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een gevarieerde baan bij een stabiel bedrijf. Een marktconform salaris en een goede werksfeer met prettige collega’s en klanten.

Ben je geïnteresseerd in deze baan en/of zou je graag een dagje mee willen lopen?

Stuur dan een e-mail naar info@hvrspeeltotaal.nl of bel naar 06-50240550