+31 85 - 4010514      info@hvrspeeltotaal.nl

Tiger Mulch®

Speeltuin inrichting

Foto's

Tiger Mulch® is een unieke valdempende ondergrond die bestaat uit gerecyclede heftruckbanden gecombineerd met een hoogwaardige polyamide hars.

Deze ondergrond wordt al jaren met veel succes toegepast in Groot Brittannië. Dit product heeft HvR naar Nederland gebracht omdat wij geloven de kwaliteit van deze valdempende ondergrond. Omdat HvR Speeltotaal staat voor kwaliteit maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten met een lange levensduur. Hier is Tiger Mulch® er absoluut een van. Deze valdempende ondergrond heeft vele voordelen.

Vraag hier een vrijblijvende offerte op voor Tiger Mulch®

Natuurlijke speeltuin

Door de speciale kleurstelling heeft Tiger Mulch® een zeer natuurlijke uitstraling voor in de speeltuin die veel lijkt op houtsnippers, maar echter niet de nadelen van dit product heeft. Het product is volledig recyclebaar. Het product is duurzaam omdat het weinig onderhoud nodig heeft in vergelijken met dat van houtsnippers die snel vergaan. Tiger Mulch® kan goed worden toegepast in een natuurlijk landschap. Kantopsluiting is niet nodig, waardoor de ondergrond in organische vormen kan worden aangelegd. Ook kan het de glooiing van het landschap goed volgen. Tiger Mulch® heeft goede waterdoorlatende eigenschappen waardoor het goed gebruikt kan worden rond bomen en struiken. Tiger Mulch® is bestand tegen alle weersinvloeden. De ondergrond wordt niet glibberig in natte omstandigheden. Daardoor is het ook erg geschikt voor wandelpaden. Tiger Mulch® is tevens goed begaanbaar voor rolstoelen en scootmobielen. Voor de natuurlijke speeltuin is Tiger Mulch® een goede valdempende ondergrond om te gebruiken.

Dienst:

Tiger Mulch®

Plaats:

België

Ik wil graag meer info
Deel dit project