Speeloplossingen
Ik wil graag meer info
Bel ons vrijblijvend
+31 85 - 401 05 14

Speeloplossingen

HvR Speeltotaal biedt een totaaloplossing voor spelen. U kunt terecht voor een nieuw speeltoestel, voor een totaal nieuwe speeltuin inclusief ontwerp, voor reiniging van uw huidige speelplek en voor inspectie en onderhoud. Wij zijn de partner voor uw speelplek.

Plaatsen speeltoestellen

HvR Speeltotaal heeft jarenlange ervaring met diverse gemeenten en speeltoestellen leveranciers. Wij zijn de vaste installatie partner voor toonaangevende leveranciers in Nederland. Elk merk en type speeltoestel kunnen wij voor u installeren. Tevens hebben we veel ervaring met installeren van Robinia speeltoestellen.

Speeltuin inrichting

Bij het bedenken van een speeltuin inrichting hebben de kinderen en ouders vaak de leukste ideeën. Het is dan ook vaak hun omgeving waarin de speeltotaal beleving komt te staan. Omdat HvR samenwerkt met meerdere partijen zijn wij onafhankelijk wat speeltuin inrichting betreft. Hierdoor kunnen we meerdere voorstellen voorleggen zodat we samen tot een prachtig resultaat kunnen komen. Hierbij putten wij uit jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de veiligheidsnormen. Een ontwerp is niet alleen een mooie visualisatie maar is ook technisch goed onderbouwd. U krijgt bij HvR Speeltotaal altijd een professioneel en onafhankelijk advies. De inrichting kunnen we volledig voor u realiseren.

Valondergronden

Naast het installeren van speeltoestellen kunnen we ook een breed scala aan valdempende veiligheidsondergronden aanleggen. U kunt hierbij denken aan rubber tegels, kunstgras, valdempend zand of houtsnippers. Daarnaast hebben wij nieuwe ondergrond oplossingen zoals Tiger Mulch®. Elke soort valdempende ondergrond heeft zijn eigen voor- en nadelen. Omdat wij kennis hebben van de verschillende valondergronden kunnen wij u adviseren over welke ondergrond het meest geschikt is voor uw situatie.

Inspecties & Onderhoud

Het is belangrijk dat valdempende ondergronden en speeltoestellen worden onderhouden. Bij het niet inspecteren of onderhouden zal er op den duur verval ontstaan. U wilt natuurlijk ook dat kinderen zo veilig mogelijk kunnen spelen. Bij HvR Speeltotaal bieden wij verschillende opties voor inspectie van speeltoestellen en valdempende ondergronden. Daarnaast kan ons vakkundige personeel onderhoud uitvoeren waardoor wij veilig speelplezier kunnen garanderen.

Zand reiniging

De voordelen van een val ondergrond van grof zand is dat het een zeer goede valdempende eigenschappen heeft en het is relatief goedkoop in aanleg. Deze ondergrond heeft echter ook nadelen. Het zand kan vervuild raken door plastic, takken en glas in de loop der jaren en katten gebruiken het als kattenbak. Hierdoor ontstaan er bacteriën in de speeltuin. Daarnaast kan de ondergrond volgroeien met wortels en onkruid. Hierdoor biedt HvR speeltotaal de optie tot zand reiniging aan. Wij hebben verschillende machines die in meerdere situaties de zand reiniging kunnen uitvoeren. De speeltuin schoonmaken is een belangrijk elementen zodat kinderen kunnen blijven spelen met plezier.

Tiger Mulch®

Tiger Mulch® is een unieke valdempende ondergrond die bestaat uit gerecyclede heftruckbanden gecombineerd met een hoogwaardige polyamide hars. Deze ondergrond wordt al jaren met veel succes toegepast in Groot Brittannië. Dit product heeft HvR naar Nederland gebracht omdat wij geloven de kwaliteit van deze valdempende ondergrond. Omdat HvR Speeltotaal staat voor kwaliteit maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten met een lange levensduur. Hier is Tiger Mulch er absoluut een van. Deze valdempende ondergrond heeft vele voordelen.

Bijzondere projecten

Bij HvR speeltotaal staan we altijd open voor het meedenken in bijzondere projecten. Heeft u een bijzondere oplossing nodig? HvR Speeltotaal heeft de totaal oplossing en denkt met u mee. Wij helpen u met het realiseren van uw ideale speelplek. Een bijzonder project kan bijvoorbeeld zijn een speelplek voor gorilla's, een waterspeelplaats of een voetbalcourt.