Reparatie, Ede

Bij deze wip met schokdempen in de gemeente Ede was houtrot ontdekt. Hierdoor kunnen kinderen niet veilig meer spelen met dit speeltoestel. Hierdoor was er reparatie nodig. En dit is hoe we dat doen bij HvR Speeltotaal.

Bij HvR Speeltotaal bieden wij verschillende opties voor inspectie van speeltoestellen en valdempende ondergronden. Daarnaast kan ons vakkundige personeel onderhoud uitvoeren waardoor wij veilig speelplezier kunnen garanderen. Bij het niet inspecteren of onderhouden zal er op den duur verval ontstaan. Zoals deze wip in de gemeente Ede. Dit speeltoestel is door reparatie weer veilig in gebruik.


De eerste stap van het onderhoud: Inspectie

HvR Speeltotaal heeft gekwalificeerde inspecteurs in dienst die uw speelomgeving kunnen controleren op veiligheid en gebreken. Ze hebben veel praktijkervaring en zijn opgeleid volgens de laatst geldende veiligheidsnormen. Bij HvR Speeltotaal maken wij een duidelijke analyse van de inspectie waardoor we het juiste advies kunnen geven voor eventueel onderhoud. Inspecties kunnen wij verzorgen op eenmalige maar ook periodieke basis. Zoals deze inspectie in de gemeente Barneveld.

Onderhoud

Bij HvR Speeltotaal vinden wij het belangrijk dat er goed en grondig onderhoud wordt gedaan aan oude of gebrekkige speeltoestellen, valdempende ondergronden, kunstgras, gietvloeren, rubbertegels en sportvelden. Veiligheid dient verzekerd te zijn waar onderhoud belangrijk voor is. Ons vakkundige personeel kan langskomen op locatie van de valdempende ondergronden, sportvelden of speeltoestellen. Bij het constateren van gebreken of gevaarlijke situaties kunnen wij, indien noodzakelijk, ter plekke noodreparaties uitvoeren of we kunnen u een aanbod doen voor het herstellen van de speeltoestellen of (val)ondergrond. HvR Speeltotaal voert reparaties uit aan speeltoestellen van alle fabrikanten. Wij maken, indien mogelijk, gebruik van originele onderdelen.

De hulp van HvR Speeltotaal nodig?

Is er onderhoud nodig bij uw speeltoestel of valdempende grond? Wij helpen u graag met een passende oplossing. Voor vrijblijvend advies kunt u hier contact opnemen. Daarnaast zijn ook wij ook altijd te bereiken per mail.

Heeft u een project en bent u benieuwd of wij hier al ervaring mee hebben? Neem dan gerust een kijkje bij onze projecten inspectie en onderhoud hieronder.

Terug Ik wil graag meer info
Bel ons vrijblijvend
+31 85 - 401 05 14