Acacia Robinia, Tubbergen

Voor Acacia Robinia een prachtige houten speeltuin mogen plaatsen.

HvR Speeltotaal heeft jarenlange ervaring met diverse gemeenten en speeltoestellen leveranciers. Wij zijn de vaste installatie partner voor toonaangevende leveranciers in Nederland. Elk merk en type speeltoestel kunnen wij voor u installeren. Tevens hebben we veel ervaring met installeren van Robinia speeltoestellen. Dit zijn duurzame hardhouten speeltoestellen die handmatig worden geproduceerd. Hierdoor hebben de hardhouten speeltoestellen een individueel karakter. Elke Robinia speeltoestel is voorzien van een keuringscertificaat waardoor veiligheid garandeert wordt. Hardhouten speeltoestellen volgens eigen ontwerp is ook zeker mogelijk waardoor we u in het beste kunnen voorzien.

HvR heeft vakbekwame monteurs die veel ervaring hebben met het plaatsen van speeltoestellen. Door vier installatie ploegen kunnen wij snel en professioneel installeren. Daarnaast worden de monteurs jaarlijks bijgeschoold in de laatst geldende veiligheidsnormen voor speeltoestellen. Meer over het vakbekwaam HvR team kunt u hier lezen.

Meer lezen over het uitgelichte project van deze maand? Lees hier de LinkedIn Blog van eigenaar en oprichter Henk van Ruiswijk.

Terug Ik wil graag meer info
Bel ons vrijblijvend
+31 85 - 401 05 14