Wat doet HVR

Wat doet HVR

HvR Speeltotaal biedt u een totaaloplossing als het gaat om spelen. Wij zijn uw partner voor het realiseren en beheren van uw speelomgeving. Specialist in het inrichten, installeren, inspecteren, onderhouden en renoveren van speeltuinen en speelterreinen. Als onafhankelijke partij geven wij u graag een objectief advies over uw speelplek.

HvR Speeltotaal kan de inrichting van uw speelplek compleet voor u verzorgen. Van het ontwerp en het plaatsen van de speeltoestellen tot de aanleg van het straatwerk en de groenvoorzieningen. Wij kunnen elk project ‘ready to play’ voor u opleveren. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen.

HvR Speeltotaal verbetert voortdurend haar producten en en diensten. Zo is HvR bijvoorbeeld hoofddealer van Tiger Mulch® voor Europa. Tiger Mulch® is een duurzame ondergrond van gerecyclede heftruckbanden gecombineerd met een hoogwaardige polyamide hars. Deze valondergrond heeft weinig onderhoud nodig, is voordelig en heeft een natuurlijke uitstraling. Wilt u meer informatie over ons product Tiger Mulch® klik dan hier.

Ook investeert HvR in haar personeel, materieel en leveren wij onze bijdrage aan een beter milieu (ISO 14001). Lees hier meer over bij onze speeltotaal oplossingen.


Het team van HvR Speeltotaal

Bij ons staan service en klantvriendelijkheid hoog in vaandel. Zo wordt ons personeel getraind op het leveren van de beste service en kwaliteit. HvR heeft een sterk team staat dat u van A tot Z kan helpen bij de realisatie van een speel totaaloplossing. Van het juiste advies bij sales tot de beste vakmensen voor het installatieproces. Wij zijn een bedrijf waar jong tot oud werkzaam is waardoor we continu kunnen innoveren maar ook het perspectief voor de klant hierin in de gaten wordt gehouden. Bij HvR hebben we vier installatie ploegen waardoor we snel kunnen leveren, installeren en onderhoud kunnen plegen. Onze monteurs worden daarnaast ook jaarlijks bijgeschoold in de laatst geldende veiligheidsnormen voor speeltoestellen.


Werken voor HvR

Bij HvR zijn we altijd op zoek naar de juiste vakmensen met goed verstand van zaken. Wij zijn een bedrijf waarin je kan groeien en jezelf kan ontplooien. Ben jij de juiste persoon? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures.