Het bedrijf

Het bedrijf

HvR Speeltotaal is al ruim twintig jaar gespecialiseerd in speelterreinen. Wat begon met oprichter en eigenaar Henk van Ruiswijk is uitgegroeid tot een groot en mooi bedrijf met vier werkploegen voor installatie en inrichting van complete speelterreinen en gecertificeerd personeel voor inspectie en onderhoud van alle soorten speeltoestellen en valondergronden.

Bij HvR werken wij voor en met de grootste speeltoestellenfabrikanten, instellingen, bedrijven en gemeenten door heel Nederland en in het buitenland.


Waarom wij dit doen?

Bij HvR speeltotaal willen wij een totaaloplossing bieden voor al het speelplezier. Hierin willen wij zo goed mogelijk de klant voorzien. Onze passie is om kinderen het beste speelplezier bieden. Met onze diensten kunnen wij u daar als geen ander bij helpen.


HVR | Bedrijfsfilm from Who Media on Vimeo.


Welke diensten hebben wij beschikbaar?

Bij HvR sluiten alle diensten aan op de totaalbeleving die wij willen bieden in speelplezier. Van het plaatsen van speeltoestellen, speeltuin inrichting, diverse valondergronden, inspectie en onderhoud, het zand reinigen van speeltuinen en ons eigen product Tiger Mulch.


Wie zijn onze klanten?

Wist u al dat we in Nederland in meer dan 40 gemeentes staan met onze totaaloplossing voor het beste spel plezier? Door onze groeiende kennis van zaken kunnen wij een breed scala aan diensten bieden om het spelplezier te vergroten. Ook zijn wij VCA** 2008/05.1 ook ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Hierdoor zijn onze speel totaaloplossingen te vinden op scholen, openbare speeltuinen, bungalowparken, e.d.


Kwaliteit, innovatie, veiligheid en vertrouwen

HvR staat betekend om het bieden van kwaliteit. Wij werken alleen met stabiele en duurzame materialen. Daarnaast innoveren wij op het gebied van speel design, het plaatsen van speeltoestellen onderhoud en service en ons product Tiger Mulch. Hierdoor kunnen wij onze klanten het beste product en de diensten bieden. De producten die wij leveren zijn altijd op veiligheid getest. Doordat HvR veel ervaring heeft in de praktijk hebben wij het vertrouwen kunnen opbouwen bij de klant.


Onze service

Heeft u vragen over een totaal speel oplossing van HvR speeltotaal? Of heeft u interesse in het plaatsen van een speel inrichting in jouw gemeente? Of wilt u inspectie en onderhoud inschakelen? Wij helpen u graag verder met het beste product of de juiste dienst. Neem hier contact met ons op.


Wilt u meer lezen over de innovatie bij HvR lees dan de maandelijkse Linkedin blog van oprichter en eigenaar Henk van Ruiswijk hier.