Een totaal oplossing

HvR Speeltotaal is uw flexibele partner voor het realiseren en beheren van uw speelomgeving. Wij zijn specialist in het inrichten, installeren, inspecteren, onderhouden en renoveren van speeltuinen. Daaronder valt ook zand reiniging met ons speciale machines en het leveren en installeren van Tiger Mulch®. Dit is een duurzame en onderhoudsvriendelijke valondergrond van gerecyclede rubbersnippers met een natuurlijke uitstraling.

Wij zijn een onafhankelijke partij die u graag een objectief advies geeft over uw speelplek en u van alle speeltoestellen kunnen voorzien.

HvR Speeltotaal kan de inrichting van uw speelplek compleet voor u verzorgen. Van het plaatsen van de speeltoestellen tot de aanleg van het straatwerk en de groenvoorzieningen. Wij kunnen elk project turn key voor u opleveren.

HvR Speeltotaal is naast VCA** 2008/05.1 ook ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Lees meer
 • "

  HvR Speeltotaal is een betrouwbare partner om mee te werken. Veelzijdig, flexibel en staan altijd klaar voor of met een oplossing. Afspraken worden altijd nagekomen, men hoeft nergens meer achteraan. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

  "
  Dhr. A. Stevens - Gemeente Veenendaal
 • "

  Een no-nonsense bedrijf. Weten waar ze over praten en hebben veel praktijk ervaring. En dat alles in een goede prijs/kwaliteit verhouding.

  "
  Dhr. V. Roording- Gemeente Arnhem